Om tjänsten:

Chaufför Mattor/Maskinoperatör

Nu söker vi personal till en kombinerad tjänst som mattchaufför och maskinoperatör. Du kommer att serva våra kunder med mattbyten på fasta distributionsturer men när det behövs också kunna hantera arbetsmoment inne i vår produktion. Det kan då bland annat handla om att säkerställa tillflödet av material i våra maskiner samt att utföra diverse kvalitetskontroller. Arbetet som mattchaufför är fysiskt krävande med många mattor som skall bytas på varje körtur. Arbetsuppgifterna i vår produktion fordrar att du är ansvarsfull, noggrann samt flexibel och gillar att anpassa dig utifrån det som händer i produktionen. Som en del av vårt serviceteam kommer du att aktivt verka för god kommunikation och optimal service både ut mot våra kunder och internt.

Omfattning: Heltid 40 h/vecka
Anställningsform: Visstidsanställning
Lön: Timlön
Arbetsort: Bengtsfors
Tillträde: Enligt överenskommelse

Om dig:

För oss är det mycket viktigt att du är positiv och har ett bra bemötande mot kund. Vidare är du en ansvarsfull person med vårdat yttre som kommer att vara vårt ansikte utåt. 

  • Har B körkort C kort är meriterande
  • YKB utbildning är meriterande
  • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
  • God fysik
  • Bor i närområdet
  • Viss datavana krävs

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att, via epost, kontakta vår HR-avdelning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag den 25 augusti 2023, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt, märk ansökan "Chaufför Mattor/Maskinoperatör" och mejla till hr.bengtsfors@rikstvatt.se

Välkommen med din ansökan!

Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev