Distributör Mattor | Rikstvätt Bengtsfors

Om tjänsten:

Distributör Mattor

Rikstvätt Bengtsfors arbetar kontinuerligt för att effektivisera och modernisera samtliga processer inom vår produktion. Vi är ett innovativt tvätteri med högteknologisk utrustning som skapar nya förutsättningar för konkurrenskraft och hållbar utveckling.

Nu söker vi mattdistributörer. Du kommer att serva våra kunder med mattbyten på fasta distributionsturer. Arbetet är fysiskt krävande med många mattor som skall bytas på varje körtur. Som en del av vårt serviceteam kommer du att aktivt verka för god kommunikation och optimal service både ut mot våra kunder och internt.

Omfattning: Heltid/Deltid Varierande, 20-40 h/vecka
Anställningsform: Visstidsanställning
Lön: Timlön
Arbetsort: Bengtsfors
Tillträde: I juni eller enligt överenskommelse

Om dig:

För oss är det mycket viktigt att du är positiv och har ett bra bemötande mot kund. Vidare är du en ansvarsfull person med vårdat yttre som kommer att vara vårt ansikte utåt. Som lagspelare bidrar du till merförsäljning och tar ansvar för att serviceteamet fungerar väl.

  • Har C körkort
  • Har YKB utbildning
  • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
  • Bor i närområdet
  • Viss datavana krävs

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att, via epost, kontakta Christer eller Robert på vår transportavdelning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag den 19 juni, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt till transport.bengtsfors@rikstvatt.se

Välkommen med din ansökan!

Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev