Lokalvårdare | Rikstvätt Bengtsfors

Om tjänsten:

Lokalvårdare

Rikstvätt Bengtsfors arbetar kontinuerligt för att effektivisera och modernisera samtliga processer inom vår produktion. Vi är ett innovativt tvätteri med högteknologisk utrustning som skapar nya förutsättningar för konkurrenskraft och hållbar utveckling.

Nu söker vi en engagerad lokalvårdare med öga för detaljer såväl som för helheten. Du planerar och samordnar det dagliga städarbetet i våra administrativa lokaler samt följer upp och utvecklar instruktioner och rutiner. Du ansvarar för förråd och städartiklar samt annat material och upprätthåller kontinuerligt en hög städkvalitet. Vi erbjuder dig att vara del av en spännande utvecklingsfas.

Omfattning: Deltid, 20 h/vecka med möjlighet till utökad tjänst
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Visstidsanställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsort: Bengtsfors
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Om dig:

Som person ser vi att du är noggrann, ansvarstagande, omtänksam och kvalitetsmedveten. Du har en härlig och positiv inställning, en problemlösande attityd med ett driv att göra det lilla extra. Erfarenhet från tidigare arbete inom liknande områden är ett krav och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens.

  • Erfarenhet från liknande arbete
  • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
  • B-körkort
  • God fysisk hälsa
  • God kommunikativ förmåga

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att, via epost, kontakta Lena Pettersson på vår HR-avdelning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag den 13 juni, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt till lena.pettersson@rikstvatt.se

Välkommen med din ansökan!

Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev