Nyckelkundssäljare – Rikstvätt Bengtfors

Vi utökar vårt marknadsteam med en Nyckelkundssäljare och söker dig som drivs av att skapa stabila affärsrelationer med hjälp av långsiktigt tänk och högt förtroendekapital.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Prövotid 6 mån, därefter vid överenskommelse tillsvidareanställning
Lön: Fast och rörlig.

Skicka in din ansökan till: camilla.norum@rikstvatt.se

Vi söker dig som

  • Har dokumenterad långvarig erfarenhet av försäljning
  • Har god kommunikativ förmåga
  • Behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Har B-körkort
  • Har goda datakunskaper inom Officepaketet

Eftergymnasial utbildning är meriterande.

Om jobbet

Nu utökar vi vårt säljteam och söker dig som vill utmanas och utvecklas i rollen som Nyckelkundssäljare. Det betyder att du strategiskt driver försäljning mot Rikstvätt Bengtsfors viktigaste kunder.

Arbetet innebär att du ansvarar för affärsutvecklingen för Rikstvätt Bengtsfors större kunder, nya och befintliga, inom affärsområde Hotell- och restaurangtextilier samt entrémattor. Du trivs med att underhålla och utveckla ditt kundsegment samt att skapa en bred och nära relation mellan dig, dina kunder och Rikstvätt Bengtsfors. Tjänsten fordrar att du har ett proaktivt förhållningssätt samt att du är resultat- och lösningsorienterad i ditt försäljningsarbete.

Vidare innebär arbetet att du ska hålla dig à jour med produkttrender, kontinuerligt genomföra omvärldsbevakning samt ha god kunskap om marknaden i stort.

Om dig

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en flerårig erfarenhet inom försäljning och gärna att du haft en säljledande roll tidigare som har gjort dig lämplig för att kunna kliva in i en roll med ansvar för våra större avtalskunder.

I dina kundkontakter säkerställer du långsiktiga och bra relationer och samarbeten – du är dina kunders naturliga bollplank, vägvisare och kontaktperson. Utifrån dina dialoger ger du även viktig input till vår affärsutvecklingsprocess. Du arbetar systematiskt med att skapa goda strukturer och en affärsmässig hantering av våra kundavtal.

Du skall ha arbetat med relationsbaserad och lösningsorienterad försäljning tidigare, och vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens. Du är en lyhörd person som är van vid ett högt arbetstempo.

Som nyckelkundssäljare ansvarar du för dina kunder och hela försäljningsprocessen. Från den första kontakten, det första mötet, avtalsskrivning och uppföljning. Du kommer även att ansvara för eftermarknaden gentemot dina kunder.

Då du också kommer att ha en betydande roll i vårt säljteam, är det viktigt att du har förmågan att engagera, motivera och ta ansvar för att teamet fungerar väl och presterar goda resultat.

Målet för de kommande tre åren är att ytterligare stärka vår position på marknaden samtidigt som vi ska behålla våra nöjda kunder och vidareutveckla våra tjänster och erbjudanden.

Skicka in din ansökan till: camilla.norum@rikstvatt.se

Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev