Välkommen till oss

Gör det du gör bäst – det gör vi!

Storsjö Tvätt är ett ansvarsfullt textiltvätteri i Jämtland som kan göra din verksamhet inom industri, hotell, konferens eller restaurang enklare, lönsammare och roligare. Hos oss kan du hyra kvalitetstextilier, tvätta dem och få dem levererade när det passar dig bäst. Behöver du komfortabla, snygga och fräscha arbetskläder, bädd- och badtextilier, bordslinne eller entrémattor står vi gärna till tjänst! Bli vår kund och du kan tryggt fokusera på det du gör bäst, och veta att vi gör detsamma. Vi är familjeföretaget som har mer än 70 års erfarenhet av professionell textiltvätt och hundratals nöjda kunder. Fokusera på din verksamhet – inte tvätten! Den tar vi hand om.

VD berättar

I mer än 70 år har Storsjö Tvätt arbetat med kvalificerad textilservice. Vi är ett familjeföretag som satsar allt vårt engagemang för att tillgodose dina unika behov – från liten till stor, från standard till special. ”Ingenting är omöjligt” gäller hos oss. Behöver du något inom textilier, kan vi säkert ordna det! Idag är vi 30 anställda som levererar till cirka 300 nöjda kunder från Åreområdet i väster, Härjedalen i söder och till Sundsvall i öster, och distriktet växer stadigt. Produktionen ligger på cirka 35 ton i veckan.

Vi är Rikstvätts representant i området Jämtland och Västernorrland, och både lokalt och regionalt erbjuder vi de bästa och mest flexibla textil- och leveranslösningarna. Sedan december 2013 ägs Storsjö Tvätt av Tvättjänst AB i Norsborg som är ett 75 år gammalt familjeföretag med tredje generationen som driver verksamheten i dag. Hör gärna av dig och berätta om din verksamhet. Tillsammans kan vi garanterat hitta ett bra samarbete.


Tvättjänst ägare av Storsjö Tvätt

I december 2013 förvärvade Tvättjänst samtliga aktier i Storsjö Tvätt. Storsjö Tvätt tillhandahåller textilservice, dvs. uthyrning, tvätt och efterbehandling av textilier till kunder i Jämtland, Härjedalen och Medelpad. Bland Storsjö Tvätts kunder återfinns framför allt företag inom branscherna hotell, restaurang och industri.

Patrik Keller

Verkställande Direktör
patrik@tvattjanst.se
Tel: 070 – 787 19 97


En leverantör, en helhet!

Det finns många fördelar med att anlita en leverantör med komplett service för textilier, arbetskläder, hygienprodukter och entrémattor. Oavsett vilka behov ni har, sköts allt genom en enda kontakt som hjälper er, och ni får allt samlat på en faktura. Dessutom blir det mer kostnadseffektivt och skonsamt för miljön, då allt går med samma leverans.

Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev