Välkommen till oss

Gör det du gör bäst – det gör vi!

Vithalatvätten är ett ansvarsfullt textiltvätteri i Småland som kan göra din verksamhet inom hotell, restaurang eller industri enklare, lönsammare och roligare. Hos oss kan du hyra kvalitetstextilier, tvätta dem och få dem levererade när det passar dig bäst. Behöver du komfortabla, snygga och fräscha bädd- och badtextilier, bordslinne, arbetskläder eller entrémattor står vi gärna till tjänst! Bli vår kund och du kan tryggt fokusera på det du gör bäst, och veta att vi gör detsamma. Vi är familjeföretaget som har närmare 40 års erfarenhet av professionell textiltvätt och hundratals nöjda kunder. Fokusera på din verksamhet – inte tvätten! Den tar vi hand om.

VD berättar

I närmare 40 år har Vithalatvätten arbetat med kvalificerad textilservice. Vi är ett familjeföretag som satsar allt vårt engagemang för att tillgodose dina unika behov – från liten till stor, från standard till special. “Ingenting är omöjligt” gäller hos oss. Behöver du något inom textilier, kan vi säkert ordna det!

Idag är vi 10 anställda som levererar till cirka 175 nöjda kunder i hela Småland.

Produktionen ligger på cirka 15 ton i veckan. Vi är Rikstvätts representant i denna region, och både lokalt och regionalt erbjuder vi de bästa och mest flexibla textil- och leveranslösningarna. Hör gärna av dig och berätta om din verksamhet. Tillsammans kan vi garanterat hitta ett bra samarbete.

Välkommen till Vithalatvätten!

Med vänliga hälsningar, Agneta Brännare, Vithalatvätten


En leverantör, en helhet!

Det finns många fördelar med att anlita en leverantör med komplett service för textilier, arbetskläder, hygienprodukter och entrémattor. Oavsett vilka behov ni har, sköts allt genom en enda kontakt som hjälper er, och ni får allt samlat på en faktura. Dessutom blir det mer kostnadseffektivt och skonsamt för miljön, då allt går med samma leverans.

Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev