Tål att synas

När tog du en titt i era hygienutrymmen senast? Med våra väldesignade hygienprodukter och smidiga hyrservice blir det enkelt och prisvärt att alltid ge gästerna ett snyggt och fräscht intryck. CWS-boco har länge varit ledande i utvecklingen av hygienprodukter med fokus på design, funktion och miljö. Det har gett resultat: hygienserien ParadiseLine har tilldelats prestigefulla priser som Red Dot Design Award och CMS Purus Award.

CWS hygienprodukter

Vi erbjuder automater till allt från bomulls-och pappershanddukar, toalettpapper och tvål till handsprit, papperskorgar och luftrenare. Frontpaneler till automaterna finns i flera färger och utföranden, vilket gör att du kan matcha dem med rummets interiör. Du kan välja en front i färg eller hålla det stilrent med Stainless Steel serien. Ett smart sätt att stärka er profil på! Designen och snygga färger ger besökaren en känsla av kvalitet, hygien och komfort.


1 bomullshandduk eller 40 000 pappershanddukar?

Nu kan du göra en betydande miljöinsats i hygienutrymmet. Vår bomullshandduk på rulle har bättre uppsugningsförmåga än pappershanddukar av normal kvalitet och kan tvättas och återanvändas upp till 100 gånger. En studie gjord av det tyska ekologiska institutet (Öko-Institut) visar en rad miljömässiga fördelar med att använda bomullshandduk istället för traditionella pappershanddukar framställda av icke återvunnet material. Det är siffror som gör valet ganska lätt.

  • Upp till 63 % mindre energiförbrukning
  • Upp till 48 % lägre utsläpp av växthusgaser
  • Upp till 79 % mindre avfall
  • En rulle med bomullshanddukar kan ersätta upp till 40 000 pappershanddukar

Relaterade sidor

  • This is the 1st item
  • This is the 2nd item
Städprodukter
Entrémattor

Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev