Gör det du gör bäst – det gör vi!

Forslunds Tvätt är ett ansvarsfullt textiltvätteri i Västerås som kan göra din verksamhet inom hotell, konferens eller restaurang enklare, lönsammare och roligare. Hos oss kan du hyra kvalitetstextilier, tvätta dem och få dem levererade när det passar dig bäst. Behöver du komfortabla, snygga och fräscha bäddtextilier, bordslinne, arbetskläder eller entrémattor står vi gärna till tjänst! Bli vår kund och du kan tryggt fokusera på det du gör bäst, och veta att vi gör detsamma. Vi är familjeföretaget med över 40 års erfarenhet av professionell tvätt och hundratals nöjda kunder. Fokusera på din verksamhet – inte tvätten! Den tar vi hand om.

VD berättar

I över 40 år har Forslunds Tvätt arbetat med kvalificerad textilservice. Vi är ett familjeföretag som satsar allt vårt engagemang för att tillgodose dina unika behov – från liten till stor, från standard till special. ”Ingenting är omöjligt” gäller hos oss. Behöver du något inom textilier, kan vi säkert ordna det! Idag är vi 40 anställda som levererar till cirka 150 nöjda kunder i hela Mälardalen och distriktet växer stadigt.

Produktionen ligger på cirka 60 ton i veckan. Vi är Rikstvätts representant i regionen, och både lokalt och regionalt erbjuder vi de bästa och mest flexibla textil- och leveranslösningarna. Hör gärna av dig och berätta om din verksamhet. Tillsammans kan vi säkert hitta ett bra samarbete!

Välkommen till Forslunds Tvätt!

Med vänliga hälsningar, Anders Forslund, Forslunds Tvätt AB


En leverantör, en helhet!

Det finns många fördelar med att anlita en leverantör med komplett service för textilier, arbetskläder, hygienprodukter och entrémattor. Oavsett vilka behov ni har, sköts allt genom en enda kontakt som hjälper er, och ni får allt samlat på en faktura. Dessutom blir det mer kostnadseffektivt och skonsamt för miljön, då allt går med samma leverans.

Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev