Gör det du gör bäst – det gör vi!

Vi är ett familjeägt textiltvätteri i Bengtsfors som ingår i Rikstvätt. Vår ambition är att göra Er verksamhet inom hotell, konferens eller restaurang enklare, lönsammare och effektivare. Vår affärsidé är att hyra ut textilier i bästa kvalitet, till ett bra koncept som passar Er. Behöver du komfortabla, snygga och fräscha bäddtextilier, bordslinne, arbetskläder eller entrémattor står vi gärna till tjänst! Bli vår kund och du kan tryggt fokusera på det du gör bäst, och veta att vi gör detsamma. Vi är textiltvätteriet som har mer än 25 års erfarenhet av professionell textiltvätt och hundratals nöjda kunder. Fokusera på din verksamhet – inte tvätten! Den tar vi hand om.

VD berättar

I mer än 25 år har Rikstvätt Bengtsfors arbetat med kvalificerad textilservice. Vi är ett familjeföretag som satsar allt vårt engagemang för att tillgodose dina unika behov – från liten till stor, från standard till special. ”Ingenting är omöjligt” gäller hos oss. Vi är din självklara samarbetspartner!

Idag är vi ca 100 - 150 anställda beroende på säsong. Vi levererar till 1500 kunder. Produktionen ligger på drygt 90 ton i veckan mellansäsong och 180 ton vid högsäsong. Vi är Rikstvätts representant i denna region, och både lokalt och regionalt erbjuder vi de bästa och mest flexibla textil- och leveranslösningarna.

Vi är miljömärkta enligt Svanen, vilket innebär att vi klarar deras hårda krav för energi- och vattenförbrukning, kemikalier, avfallshantering och emballage samt för eget gods. Vi är också mycket noga i valet av tvättmedel och med sortering för återvinning. Vi är även certifierade enligt ISO 9001 – kvalitet, ISO 14001 – miljö och ISO 45001 – arbetsmiljö.

Hör gärna av dig och berätta om din verksamhet. Tillsammans kan vi garanterat hitta ett bra samarbete!

Välkommen till Rikstvätt Bengtsfors!

Med vänliga hälsningar,
Lise Björevall, VD


En leverantör, en helhet!

Det finns många fördelar med att anlita en leverantör med komplett service för textilier, arbetskläder, hygienprodukter och entrémattor. Oavsett vilka behov ni har, sköts allt genom en enda kontakt som hjälper er, och ni får allt samlat på en faktura. Dessutom blir det mer kostnadseffektivt och skonsamt för miljön, då allt går med samma leverans.

Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev