Hygienprodukter | Rikstvätt Bengtsfors

Hygienprodukter

Tål att synas

När tog du en titt i era hygienutrymmen senast? Med våra väldesignade hygienprodukter och smidiga hyrservice blir det enkelt och prisvärt att alltid ge gästerna ett snyggt och fräscht intryck. CWS-boco har länge varit ledande i utvecklingen av hygienprodukter med fokus på design, funktion och miljö. Det har gett resultat: hygienserien ParadiseLine har tilldelats prestigefulla priser som Red Dot Design Award och CMS Purus Award.

CWS hygienprodukter

Vi erbjuder automater till allt från bomulls-och pappershanddukar, toalettpapper och tvål till handsprit, papperskorgar och luftrenare. Frontpaneler till automaterna finns i flera färger och utföranden, vilket gör att du kan matcha dem med rummets interiör. Du kan välja en front i färg eller hålla det stilrent med Stainless Steel serien. Ett smart sätt att stärka er profil på! Designen och snygga färger ger besökaren en känsla av kvalitet, hygien och komfort.


1 bomullshandduk eller 40 000 pappershanddukar?

Nu kan du göra en betydande miljöinsats i hygienutrymmet. Vår bomullshandduk på rulle har bättre uppsugningsförmåga än pappershanddukar av normal kvalitet och kan tvättas och återanvändas upp till 100 gånger. En studie gjord av det tyska ekologiska institutet (Öko-Institut) visar en rad miljömässiga fördelar med att använda bomullshandduk istället för traditionella pappershanddukar framställda av icke återvunnet material. Det är siffror som gör valet ganska lätt.

  • Upp till 63 % mindre energiförbrukning
  • Upp till 48 % lägre utsläpp av växthusgaser
  • Upp till 79 % mindre avfall
  • En rulle med bomullshanddukar kan ersätta upp till 40 000 pappershanddukar

Relaterade sidor


Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hjälp dina kunder att göra en snygg entré.

Här kommer ett erbjudande som inte går att sopa under mattan.

Prova våra entrémattor gratis! Läs mer här👇