Om tjänsten:

Arbetsledare

Nu söker vi en Arbetsledare till vår produktion. Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen i vår anläggning. Tjänsten innebär också visst eget produktionsarbete. Du ansvarar för att planera, leda och fördela arbetet för ditt produktionsteam som består av ca 40 personer. Du ser över flödet på avdelningen och medverkar till förbättringar och effektiviseringar som leder till ökad produktion. Du kommer också vara delaktig i avdelningens kvalitets- och utvecklingsarbete samt samverka med marknadsavdelningen.

Arbetet är förlagt till dagtid. Under delar av året om arbetet så kräver kan det bli aktuellt med skift.

Du kan vänta dig en vardag med varierande utmaningar där du snabbt behöver kunna prioritera om beroende på hur dagen utvecklar sig.

Omfattning: Heltid 40 h/vecka
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Lön: Månadslön
Arbetsort: Bengtsfors
Tillträde: 15 april 2022 eller enligt överenskommelse

Om dig:

Vi söker dig som har en stark vilja att leda ditt produktionsteam mot hög produktivitet och kvalitet. Som person är du målinriktad, social, organiserad och metodisk. Du har en hög motivation, är nyfiken och vill göra skillnad. Du har förmågan att ta obekväma beslut men också att skapa arbetsglädje. Det är självklart för dig att ta fullt ägarskap för ditt eget och ditt teams arbete med målet att alltid överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss stolta och nöjda.

Kompetenskrav:

  • Gymnasial utbildning eller motsvarande
  • Dokumenterad erfarenhet av produktionsarbete och arbetsledning
  • Behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • B-körkort
  • Goda datakunskaper inom Officepaketet

För oss att det är viktigt att rekrytera rätt person. Anser vi att du är rätt person för jobbet kommer vi att arbeta tillsammans med dig för att du ska utvecklas och växa in i rollen.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att, via e-post, kontakta Camilla på vår
HR-avdelning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag
den 31 mars 2022, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt, märk ansökan ”Arbetsledare” och mejla till hr.bengtsfors@rikstvatt.se

Välkommen med din ansökan!

Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev