Lokalvårdare/Industristädning | Rikstvätt Bengtsfors

Lokalvårdare/Industristädning

Om tjänsten:

Lokalvårdare/Industristädning

Rikstvätt Bengtsfors arbetar kontinuerligt för att effektivisera och modernisera samtliga processer inom vår produktion. Vi är ett innovativt tvätteri med högteknologisk utrustning som skapar nya förutsättningar för konkurrenskraft och hållbar utveckling.

Som industristädare har du det huvudsakliga ansvaret för den dagliga rengöringen och underhållet av våra industrilokaler. Städningen måste kunna genomföras effektivt med små eller inga stopp i produktionen och passa in med verksamheten i övrigt. Förutom traditionell lokalvård ingår också rengöring av maskiner, utrustning, tak och väggar. Arbetet är varierande och omfattar många olika moment, ibland på hög höjd och med säkerhetsutrustning. Vår produktion hanterar dagligen stora mängder textilier vilket gör att smuts och damm snabbt ackumuleras i våra lokaler. Många processmaskiner är känsliga vilket innebär att dessa platser kräver tät och regelbunden rengöring med god kännedom om de säkerhetsrisker som föreligger. Väl genomförd industristädning leder till att vår arbetsutrustning och maskinpark håller längre och producerar bättre.

Med god framförhållning och ett strukturerat arbetssätt skapar du optimala förutsättningar för en ren, trivsam och säker arbetsmiljö.

Arbetet är förlagt till dagtid kl. 07:00-16:00.
I vissa enstaka fall, t ex vid specialstädning kan det bli aktuellt med anpassad arbetstid. Helger kan förekomma för städning av maskiner.

Omfattning: Heltid 40 h/vecka
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Arbetsort: Bengtsfors
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Om dig:

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom yrket. För att lyckas i rollen som industristädare ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten samt har ett öga för detaljer såväl som för helheten. Du arbetar självständigt med en positiv attityd, är handlingskraftig och har en stor ansvarskänsla.

Det är meriterande om du har en gymnasial utbildning eller motsvarande.

Kompetenskrav:

  • Tidigare erfarenhet av lokalvård
  • Goda kunskaper i svenska – tal och skrift
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Erfarenhet av arbete med städmaskiner
  • Förutsättningar för ett fysiskt krävande arbete

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att, via e-post, kontakta Camilla eller Lena på vår
HR-avdelning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag den 28 februari 2022, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt, märk ansökan "Industristäd" och mejla till hr.bengtsfors@rikstvatt.se

Välkommen med din ansökan!

Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hjälp dina kunder att göra en snygg entré.

Här kommer ett erbjudande som inte går att sopa under mattan.

Prova våra entrémattor gratis! Läs mer här👇