Maskinoperatör – Rikstvätt Bengtfors

Vi söker en engagerad och ansvarsfull maskinoperatör till vår anläggning i Bengtsfors. Är du praktiskt lagd och trivs med ett fysiskt arbete? Välkommen med din ansökan!

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Prövotid 6 mån, därefter vid överenskommelse tillsvidareanställning.
Lön: Månadslön

Skicka in din ansökan till: camilla.norum@rikstvatt.se

Vi söker dig som

  • Har 2-4 års erfarenhet som maskinoperatör
  • Har goda datakunskaper
  • Har B-körkort
  • Har god fysik, då du står större delen av dagen
  • Talar och skriver svenska obehindrat

Erfarenhet av tidigare tvätteriarbete eller lagerarbete är meriterande.

Om jobbet

Rikstvätt Bengtsfors arbetar kontinuerligt för att effektivisera och modernisera samtliga processer inom vår produktion. Denna tekniska utveckling skapar nya förutsättningar för konkurrenskraft och hållbar transformation. Nu söker vi en engagerad och ansvarsfull maskinoperatör till vår anläggning i Bengtsfors. Är du praktiskt lagd och trivs med ett fysiskt arbete? Välkommen med din ansökan!

Som maskinoperatör på sorteringsavdelningen ingår du i ett team som med hjälp av delvis automatiska processer hanterar inkommande tvättgods. Sorteringen utgör en mycket viktig del i vår verksamhet och arbetet handlar mycket om att möjliggöra och säkerställa ett friktionsfritt flöde genom hela vår produktion.

Din samarbetsförmåga är god men du kan också arbeta självständigt. Som person är du ansvarstagande och självgående. Du är inte rädd för att ta i när det behövs och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi söker dig som är resultatorienterad, flexibel och positiv till förändringar. Du har förmågan att själv lösa mindre driftstopp. Arbetet är fysiskt krävande.

Skicka in din ansökan till: camilla.norum@rikstvatt.se

Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev