Om tjänsten:

Underhållstekniker

Rikstvätt Bengtsfors arbetar kontinuerligt för att effektivisera och modernisera samtliga processer inom vår produktion. Vi är ett innovativt tvätteri med högteknologisk utrustning som skapar nya förutsättningar för konkurrenskraft och hållbar utveckling.

Som underhållstekniker arbetar du med och har det huvudsakliga ansvaret för den dagliga översynen och underhållet av vår produktionsutrustning; dels genom att åtgärda störningar, dels genom att förebygga att nya störningar uppstår. Din uppgift är att serva, underhålla, felsöka samt förbättra en stor variation av processmaskiner vilket kräver bred kompetens och erfarenhet av mekaniskt- och elektriskt underhållsarbete. Visst underhåll av fastighet hör också till tjänsten. Du kommer att ingå i ett team där du tillsammans med dina kollegor bär ansvaret för att det underhållsarbete som efterfrågas genomförs.

Arbetet är förlagt till dagtid. Under delar av året, om arbetet så kräver, kan det bli aktuellt med skift.

Med god framförhållning och ett strukturerat arbetssätt skapar du optimala förutsättningar för en förbättrad effektivitet samt hög tillgänglighet.

Du kan vänta dig en vardag med varierande utmaningar där du snabbt behöver kunna prioritera om beroende på hur dagen utvecklar sig.

Omfattning: Heltid 40 h/vecka
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Arbetsort: Bengtsfors
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Om dig:

Vi söker dig som har stort intresse för teknik och förmågan att lösa de problem som kan uppstå i vår produktionsutrustning. Som person är du ordningsam, bra på att ta egna initiativ och tycker om att ligga steget före. Då du kommer ingå i ett team ser vi det som viktigt att du besitter en god kommunikativ förmåga, kan dela med dig av dina idéer samtidigt som du är intresserad av vad andra i ditt team har för förslag till lösningar på ett uppkommet problem.

Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning, erfarenhet av och kunskap om PLC programmerbart styrsystem samt el-behörighet.

Kompetenskrav:

  • Dokumenterad erfarenhet av maskinunderhållsarbete eller arbete av motsvarande karaktär
  • Goda kunskaper i svenska – tal och skrift
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Erfarenhet av arbete med pneumatik, hydraulik, värmesystem

För oss att det är viktigt att rekrytera rätt person. Om du tror att du har rätt erfarenhet och driv för tjänsten, även om du saknar någon del av kompetenskraven, uppmanar vi dig att söka ändå. Anser vi att du är rätt person för jobbet kommer vi att arbeta tillsammans med dig för att du ska utvecklas och växa in i rollen.

Ansökan

För specifika frågor om tjänsten vänligen mejla Lena Pettersson på vår HR-avdelning, lena.pettersson@rikstvatt.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag den 23 februari 2024. Ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt, märk ansökan "Underhållstekniker" och mejla till hr.bengtsfors@rikstvatt.se

Välkommen med din ansökan!

Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev