Industrikläder i Dalarna med omnejd

Det är mycket viktigt att du väljer att ge din arbetspersonal rätt utrustning och rätt skydd så att de tryggt och effektivt kan utföra sina uppdrag – för sin egen skull, sina familjers, företagets och era slutkunders. 

Ge din personal rätt utrustning

Alla som arbetar inom industrin vet vilka enorma påfrestningar kroppen utsätts för under ett vanligt arbetspass: extrema temperaturer, bländande ljus, hala underlag, dålig sikt, kraftigt buller… Listan kan göras lång.

Vi möter dina krav

Bra och snabba resultat är viktigt, men hälsan kommer alltid först. Skulle något mot förmodan hända påverkar det många människor. Olyckor går att undvika med rätt skyddsutrustning.

Vi erbjuder industrikläder med funktion, säkerhet och bekvämlighet samt slitstyrka. Det är exempel på krav som du ska ställa på ett yrkesplagg. Berätta för oss vad du behöver så hjälper vi dig på bästa sätt!

Hyr, köp eller låt oss tvätta era industrikläder

Att välja rätt yrkesplagg för olika arbetsuppgifter kräver kunskap om material och utförande och alla vi på Lima Tvätten bistår gärna med vår mångåriga erfarenhet på området. Vi finns här för dig! Vi kan även märka upp industrikläder för spårbarhet, även personmärka om man önskar det, på så sätt har man bättre koll på att personalen uppfyller reglerna som ställs, vi har koll på antal tvättar, vi lagar och byter ut.

Om du vill hyra, köpa eller bara låta oss tvätta yrkesplaggen avgör du själv. Vi har resurser att möta alla dina behov när det gäller volym och samarbetsform. Naturligtvis ur bästa miljö- och kvalitetssynpunkt. Visste du, genom att tvätta dina industrikläder på rätt sätt förlänger du livslängden och du kan spara tusenlappar?