Gör det du gör bäst – det gör vi!

Lima Tvätten är ett ansvarsfullt tvätteri i Dalarna som kan göra din verksamhet inom hotell, konferens eller restaurang enklare, lönsammare och roligare. Hos oss kan du hyra kvalitetstextilier, tvätta dem och få dem levererade när det passar dig bäst. Behöver du komfortabla, snygga och fräscha bad- och bäddtextilier, bordslinne, arbetskläder eller entrémattor står vi gärna till tjänst! Bli vår kund och du kan tryggt fokusera på det du gör bäst, och veta att vi gör detsamma. Vi är familjeföretaget som har mer än 50 års erfarenhet av professionell textiltvätt och hundratals nöjda kunder. Fokusera på dina gäster – inte tvätten! Den tar vi hand om.

VD berättar

I mer än 50 år har Lima Tvätten arbetat med kvalificerad textilservice. Vi är ett familjeföretag som satsar allt vårt engagemang för att tillgodose dina unika behov – från liten till stor, från standard till special. “Ingenting är omöjligt” gäller hos oss. Behöver du något inom textilier, kan vi säkert ordna det! Idag är vi ca 15 anställda som levererar till mer än 100 kunder inom i stort sett hela Dalarna. Från Idre/Grövelsjön i norr och ner till Falun/Borlänge/Ludvika. De stora turistanläggningarna i Sälenfjällen och Siljanområdet finns förstås med på listan.

Produktionen ligger på cirka 30 ton i veckan. Vi är Rikstvätts representant i denna region, och både lokalt och regionalt erbjuder vi de bästa och mest flexibla textil- och leveranslösningarna. Hör gärna av dig och berätta om din verksamhet. Tillsammans kan vi garanterat hitta ett bra samarbete.

Välkommen till Lima Tvätten!

Med vänliga hälsningar,

Lina Andersson, Lima Tvätten


En leverantör, en helhet!

Det finns många fördelar med att anlita en leverantör med komplett service för textilier, arbetskläder, hygienprodukter och entrémattor. Oavsett vilka behov ni har, sköts allt genom en enda kontakt som hjälper er, och ni får allt samlat på en faktura. Dessutom blir det mer kostnadseffektivt och skonsamt för miljön, då allt går med samma leverans.