Entrémattor i Dalarna med omnejd

Våra entrémattor är speciellt framtagna för att skona golven. Smuts och väta samlas effektivt upp. Men våra entrémattor gör mycket mer än så. De ger ett snyggt intryck, välkomnar besökare och leder dem rätt i lokalen. Och de kan stärka er profil med unik form och design.

Tvätta för längre hållbarhet

Otvättad matta

Grus och smuts samlas mellan mattans fibrer och försämrar funktionen. Till slut är mattan full av smuts och kan inte ta hand om mer. Då ser den sliten och trist ut.

Tvättad matta

Regelbunden tvätt är en förutsättning för att den ska vara effektiv. Vi ser till att du alltid har rena, fräscha mattor för era gäster.

Vår kunskap – din fördel

Visste du att upp till 80 % av all smuts och allt damm kommer in med skorna? Rätt entrématta på golvet gör därför stor nytta: stoppar smuts, förenklar städningen, skonar golven, hindrar halkolyckor och leder bort statisk elektricitet. Vi har ett brett sortiment och vet vad som är rätt plats och lagom tvättintervall för varje matta.

Egen design på era entrémattor

Vill du ha en matta med egen design, företagets logo eller extra smutsavvisande, ja då ordnar vi det. Ta hjälp av oss att diskutera och bolla dina tankar. Tillsammans utgår vi från er verksamhetsprofil, era behov av specifika mattegenskaper och vad som är möjligt att designa. Idéerna omvandlas till kreativa förslag som sedan blir unika mattor i er miljö.

Köp, hyr eller tvätta era entrémattor hos oss

Hos Rikstvätt kan man hyra, köpa och tvätta sina entrémattor. Fråga oss gärna om tips och råd – vi hjälper dig gärna.