Senaste nyheterna

31 mars, 2021

Kvalitet och funktionalitet för alla arbetskläder

Med Rikstvätt som totalleverantör kan ni lita på rätt kvalitet och funktionalitet för alla arbetskläder.
25 mars, 2021

Framtidsinvestering i nya mangelmaskiner

Lima Tvätten (Rikstvätt Lima) trotsar Corona och storsatsar inför framtiden. Investerar i nya mangelmaskiner för effektivare och energisnålare produktion.
5 mars, 2020

Veckovolym på över 50 TON!

Vi har nått en total produktionsvolym på över 50 TON! Denna drömgräns lyckades vi spräcka tillsammans med vår fantastiska personal.
5 mars, 2020

Godkända och certifierade

Vi har glädjen att meddela alla kunder och övriga samarbetspartners att vi nu är godkända och certifierade enligt senaste kriterieversion för Svanen Textilservice 4.0.
5 mars, 2020

Uppdaterade certifikat – såklart!

Arbetsmiljön är en viktig framgångsfaktor för oss och vi arbetar strukturerat och med arbetstagarna väl involverade i detta viktiga arbete.
5 juni, 2019

Nya Rikstvätt

Tvätterier anslutna till Rikstvätt förstärker varumärket ytterligare genom namnändring. Rikstvätt är Sveriges största tvätterikedja med 16 textiltvätterier som dagligen hjälper kunder från norr till söder i hela landet.
5 juni, 2018

Pm och vänner

Du kanske är van vid att hotell ibland har en restaurang? Visst – men för Michelinrestaurangen PM & Vänner i Växjö gäller det omvända.
31 maj, 2018

Nya funktioner för kockrockar

Att servispersonal och andra som möter gästerna i restaurangen ska vara snygga, prydliga och enhetliga är vi vana vid sedan länge. Men på senare år har kockar och andra som jobbar i köken blivit allt synligare, inte sällan är restaurangköket helt öppet för gästernas blickar. Det påverkar klädvalet, intygar Lisa Fahlén som är CWS-bocos produktchef för textil.
31 maj, 2018

Solvatten

Rikstvätt samarbetar med Solvatten som ger människor i utvecklingsländer världen över tillgång till rent, varmt vatten.