Frotté badtextilier i Dalarna med omnejd

Våra kollektioner av badtextilier i frotté är nu snyggare och skönare än någonsin! Kollektionen Eco är dessutom i ekologisk bomull för dig som slår ett extra slag för miljön. 

Kvalitativa textilier för restaurang och hotell

Alla våra produkter tillverkas av högsta kvalité. Alla frottéhanddukar och badtextilier vi köper in är miljövänliga och är märkta med OEKO-TEX vilket innebär att du snabbt även ser att produkten är miljövänlig.

Vi arbetar tätt med våra leverantörer och lyssnar ständigt på dig som kund vad er efterfrågan är, tillsammans tar vi fram de snyggaste och skönaste badtextilierna på marknaden. Hos oss kan du välja mellan färdiga paketlösningar eller kombinera ihop just eran kollektion.

Vad du än väljer kan era gäster svepa in sig i underbar frotté av högsta kvalitet när de duschat eller badat. Våra väldesignade badtextilier i flera passande storlekar täcker gästernas alla behov. Vi har även badrockar av högkvalitet så era gäster känner sig ännu mer omhändertagna då de bokat sin vistelse hos er.

Frotté i  stilfulla färgsättningar

Mjuka handdukar med matchande badrumsmattor i stilfulla färgsättningar skapar stämning i varje badrum. Vit färg på handdukar är störst på marknaden men även grått blir mer och mer vanligt, vilken färg passar din verksamhet?

De vita frottéhanddukarna finns i olika mönster och för att inte tala om gramvikten hur pass viktig den är, vilket mönster gillar du och hur tjock vill du ha dina frottéhanddukar?