Intresserad av att jobba i vårt lag?

Lima Tvätten AB (Rikstvätt Lima) ligger i Malung-Sälens kommun och är ett familjeägt tvätteri som har över 20 års erfarenhet av textiltvätt inom bland annat hotell och restaurang, entrémattor samt arbetskläder. Idag är vi ca 20 anställda (30 under högsäsongerna sommar och vinter) och levererar till kunder inom Dalarnas län med omnejd. Vi sätter alltid kunden i fokus och hjälper dem att förenkla deras verksamhet, att bli lönsammare och att bli mer effektiva. Vi jobbar hårt för hållbarhet och miljö vilket många kunder uppskattar. Idag har vi många nöjda kunder och med goda referenser, vårt mål är att fortsätta växa både med befintliga kunder och med nya kunder!

Vår affärsidé

Lima Tvätten utför tvätt av textilier, arbetskläder och entrémattor till företag inom besöksnäring, industri- och tjänstesektorn. Vi tillhandahåller paketerade helhetstjänster såväl som anpassade och kundspecifika tjänster. Med en modern och effektiv produktionsprocess och egna transportresurser har vi en hållbar leverans med hög kvalitet och kort ledtid. Våra ledord är Service, Kvalitet och Hållbarhet.

Just nu har vi inga lediga tjänster

För närvarande har vi inga lediga tjänster men du är varmt välkommen med din intresseansökan. Skicka gärna din intresseanmälan till: order.lima@rikstvatt.se