Hyrservice med oss ger större frihet

Lima Tvätten erbjuder textiluthyrning och tvätt till verksamheter med högt ställda krav på leveranssäkerhet, renhet och servicekvalitet. Vi arbetar enligt väl genomtänkta processer, vilket gör att din leverans fungerar smidigt från det att vi hämtar smutstvätten till att rena textilier levereras på utsatt datum.

Processerna är helt datoriserade för att garantera din säkerhet. Du slipper höga investeringskostnader och du behöver ingen egen lagerkapacitet. Istället kan du fokusera på din kärnverksamhet och utnyttja resurserna smartare.

Kontroll att lita på

Vi vet att korrekta leveranser i rätt tid till rätt plats är avgörande för att din verksamhet ska fungera. Därför har vi en strikt kontroll under hela processen, från hämtning av smutsigt gods till lämning av rent. Allt vi levererar är finishbehandlat, kvalitetskontrollerat och snyggt förpackat.

Ju mer du kan få med samma leverans, desto smartare. Du tjänar på det och miljön kan andas lite bättre. Så här går det till. Samtidigt som du anlitar oss för dina textilier kan du få komplett service för hygienprodukter, entrémattor och skyddsutrustning. En enda kontaktperson hjälper dig oavsett behov och du får allt på samma faktura. Smartare kan det knappast bli.

  • Alltid tillgång till hela och rena kläder och annan utrustning
  • Inget bundet kapital
  • Kostnadskontroll
  • Ingen lagerkapacitet behövs
  • Hyrstocken kan enkelt justeras
Stor eller liten spelar ingen roll

Vi ger samma goda service till den stora hotellkedjan som till den lilla kvarterskrogen. När dina textilier har blivit registrerade i våra system följer de samma process som alla andra – från upphämtning till leverans. Vi packar och levererar textilierna och de önskade accessoarerna direkt till rätt våningsplan eller till den förvaringsplats du önskar.

Smidiga leveransvagnar

Våra hotell- och leveransvagnar ger mycket smidig hantering för både dig som kund och oss. Vagnarna packas med fräscha, nytvättade textilier och/eller nypressad och välvikt konfektion. Ja, de kan till och med vara försedda med de accessoarer som krävs för att gästerna ska vara fullt belåtna!