Bäddtextilier i Dalarna

Vi erbjuder sköna och komfortabla bäddtextilier att sova gott i. Samtliga lakan, påslakan och örngott är tillverkade i svalkande, snygga och stilrena material av högsta kvalitet. 

Miljövänliga bäddtextilier

Alla våra textilier vi köper in är miljövänliga och är märkta med OEKO-TEX vilket innebär att du snabbt även ser att produkten är miljövänlig, miljö och hållbarhet är det vi brinner för. Vi kontrollerar ständigt våra leverantörer och dess prestanda och jobbar enbart med dem som har hårda krav på sin produktion och följer UNICEF Barnkonvention.

Vi arbetar tätt med våra leverantörer och tar fram de bästa produkterna för oss som din leverantör, för dig som kund, för miljön och för produktionens skull. Ett cirkulärt arbetssätt gör att vi tillsammans värnar om miljön!

Vi hjälper dig hitta rätt

Vi hjälper dig att ta fram en snygg kollektion som passar din verksamhet bäst. Du kan välja mellan tre olika paketlösningar eller kombinera ihop din egen mix av påslakan och örngott. För specialtextilier som till exempel ska ha brodyr på sig, vänligen kontakta oss för ytterligare information.