Varsel- och flamkläder i Dalarna

Regel nummer ett är att alltid vara beredd på att något oväntat kan inträffa. Har du vidtagit alla försiktighetsåtgärder och det ändå händer, gäller det att dina skyddskläder klarar att ta första smällen. 

Certifierade och godkända varsel- och flamkläder

Våra flamskyddade varselkläder svarar mot mycket höga säkerhetskrav och är certifierade och godkända enligt EN ISO 11612, i flera fall även enligt EN ISO 11611, EN 13034, EN 1149-5, EN 61482 och EN 20471. Men det är även viktigt hur kläderna sitter på kroppen. I vårt sortiment finns varselkläder från ledande leverantörer som kombinerar hög kvalitet med god passform. Detta gör kläderna bekväma att bära, även under långa arbetsdagar. Du kan hyra, köpa eller bara låta oss tvätta plaggen så ökar säkerheten.

Rätt tvätt säkrar funktionen

Varselkläder som inte syns ordentligt förlorar sin skyddande funktion. Det kan bero på hård smuts, men också nötning och slitage. När du anlitar Lima Tvätten kan du vara säker på att skyddskläderna uppfyller kraven varje dag, året runt.

Tvätteriet kvalitets-och funktions kontrollerar varje plagg och levererar dem hela, rena och synliga. Lima Tvätten ser till att dina medarbetare har det skydd som krävs för att utföra arbetet säkert. Vi kan även märka upp skyddskläder för spårbarhet, även personmärka om man önskar det, på så sätt har man bättre koll på att personalen uppfyller reglerna som ställs, vi har koll på antal tvättar, vi lagar och byter ut.