Varsel- och flamkläder i Dalarna

Regel nummer ett är att alltid vara beredd på att något oväntat kan inträffa. Har du vidtagit alla försiktighetsåtgärder och det ändå händer, gäller det att dina skyddskläder klarar att ta första smällen. 

Certifierade och godkända varsel- och flamkläder

Våra flamskyddade varselkläder svarar mot mycket höga säkerhetskrav och är certifierade och godkända enligt EN ISO 11612, i flera fall även enligt EN ISO 11611, EN 13034, EN 1149-5, EN 61482 och EN 20471.

Men det är även viktigt hur kläderna sitter på kroppen. I vårt sortiment finns varselkläder från ledande leverantörer som kombinerar hög kvalitet med god passform. Detta gör kläderna bekväma att bära, även under långa arbetsdagar.

Rätt tvätt säkrar funktionen

Varselkläder som inte syns ordentligt förlorar sin skyddande funktion. Det kan bero på hård smuts, men också nötning och slitage. När du anlitar ett av våra industritvätterier kan du vara säker på att plaggen uppfyller kraven varje dag, året runt.

Tvätteriet kvalitets-och funktionskontrollerar varje plagg och levererar dem hela, rena och synliga. Våra industritvätterier ser till att dina medarbetare har det skydd som krävs för att utföra arbetet säkert.